Leerherstel
Reparatiecursus

De training Professionele reparatietechnieken voor leder en kunststof leder is een 2-daagse reparatiecursus waarin via uitleg producten, tips & trucs en praktijkoefening de juiste basistechnieken worden aangeleerd. Precies afgestemd op je branche en alledaagse problemen, werk je samen met de trainer om de verschillen in de reparatie van leder / kunstleder uit te werken. Na afloop van deze dagen heb je de basiskennis in huis om de meest voorkomende beschadigingen zelfstandig te herstellen en op een juiste manier toe te passen in de praktijk.
Minimaal 2 en maximaal 4 deelnemers.

Direct aanmelden

Dagindeling:
Inleiding; Beltraco Benelux B.V.
Uitleg over maken van leder en de diverse soorten leder.
Het ontstaan van kleuren en kleuren mengen.
Behandeling tips/trucs, praktische wenken en behandeling problemen uit de praktijk eigen bedrijf. Gereedschappen en producten.
Reparatieproblemen werkvloer.
Veroorzaken diverse soorten schades en demoreparaties door trainer.
De resterende tijd wordt ingeruimd voor het praktisch oefenen door alle cursisten.
Evaluatie.

Geschikt voor: 
Autodealers, autowerkplaatsen en auto-occasions.
Restaurateurs van Old Timers.
Caravan- en camperdealers. 
Particulieren autohobbyisten.
Jachtbouwers.

Behandeld worden o.a.:
Diverse soorten beschadigingen in leder en kunststof leder. Bijvoorbeeld van je auto, zoals krassen, beschadigingen in dashboard, instapschade aan je autostoel, gebruikschades aan armleuning en middenconsole, slijtage op stuurwiel, diverse meubels. 
Gebruik van bekerspuit, reinigingsmiddelen en onderhoudsmiddelen. 

Praktijkopdrachten aan:
Leder.
Kunstleder.

Inclusief:
Naslagwerk.
Gebruik van materiaal en diverse gereedschappen.
Onbeperkt koffie, thee en frisdrank.
Uitgebreid lunchbuffet in het Kennis café.
Certificaat:
Deze praktijktraining wordt afgesloten met een TAC Academy Certificaat van vakbekwaamheid.

CRKBO 
Beltraco Benelux B.V. is sinds 2020 een samenwerking aangegaan met TAC Academy, CRKBO geregistreerde instelling voor kort beroepsonderwijs, uit Waalwijk om de cursussen van Beltraco bij TAC te laten plaatsvinden en gebruik te maken van overige cursussenaanbod bij TAC Academy. TAC Academy, is geregistreerd in het CRKBO register en voldoet aan de kwaliteitscode voor onderwijsinstellingen in het kort beroepsonderwijs. De cursussen en opleidingen die wij aanbieden zijn daarmee vrijgesteld van BTW. Ben jij in bezit van een leercheque? Of heb je een opleidingsbudget? Weet dan dat je budget 100% besteed kan worden, er wordt dus geen BTW berekend.

Het kan zijn dat er bij een cursus personen van meerdere bedrijven en/of particulieren bij elkaar worden geplaatst. Wilt u dit liever niet dan dient u dit te vermelden bij het boeken van de cursus.

Direct aanmelden 

Adresgegevens TAC Academy zijn:
Schutweg 25
5145 NP Waalwijk
Nederland

Telefoon: +31 (0)416 348 354
Email: info@tacacademy.nl